Antiaging SPA studio,

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Tretman ultrazvukom - Ultrazvučni Face lifting

Ultrazvuk (LDM-lokalna dinamička mikromasaža) izuzetno poboljšava opšti izgled kože i eliminiše sitnije bore, tj. ima efekat rejuvenacije (podmlađivanja) kože. Ćelije kože absorbuju energiju ultrazvučnog zračenja (10MHz i 3MHz koje alterira od 100 do 1000 puta u sekundi) koja ih stimuliše da ponovo proizvode kolagen (nakon 5 tretmana) i elastin (nakon 8 tretmana).

 

Bore su strukturna modifikacija površine kože. U Antiaging SPA studiu nudimo više vrsta tretmana za rešavanje problema bora. Prepoznajemo 4 različita nivoa promene u zavisnosti od dubine i sloja kože koji je zahvaćen:

- Duboke bore (npr. Nasolabijalna bora) – ca. 250-400 μm dubine

- Permanentne bore (npr. bora u korenu nosa, bore na čelu) – ca. 100 μm dubine

- Sitnije bore (npr. bore u uglovima očiju) – 10-30 μm dubine

- Mikroreljef kože – epidermalne promene koje utiču na spoljni izgled kože

zena lezi na ledjima a na licu joj je prislonjen instrument za ultrazvucni face lifting

Veoma važan je i mehanički efekat ultrazvučnih talasa, koji izaziva mikrostruje ( mikromasažu ćelija ) i povećava poroznost membrana ćelija kože, što automatski omogućava da procenat vode u međućelijskom prostoru poraste, usled čega koža dobija zdraviji i mlađi izgled. Time se postiže i bolja razmena materija u ćelijama koja je neophodna za zdravo funkcionisanje kože. Takođe, LDM ima efekat limfne drenaže i omogućuje da se kvalitetne materije difuzno rasporede u drugom sloju epidermisa.Princip rada ultrazvucnog face liftinga i prodiranje ultrazvuka u kozu pacijenta, crtez poprecnog preseka koze sa prislonjenim ultrazvukom

Preporučuje se kura od 10 tretmana da bi se ćelije u potpunosti razbudile. Tretmani se obavljaju 1-3 puta nedeljno u trajanju od 3-4 nedelje. Efekat je vidljiv već nakon 4-5 tretmana, a trajaće sledećih 6 meseci do godinu dana u zavisnosti od u zavisnosti od ishrane, kvaliteta životne sredine i starosti pacijenta. Preporučuje se da se nakon 6 - 8 meseci obavi 1 ili 2 tretmana obnove da bi se produžio efekat lučenja kolagena i elastina. Sam tretman je prijatan i opuštajući i traje 40 minuta.

 

Kontraindikacije i nuspojave

LDM-Sonoskin ultrazvučni talasi se koriste već više od decenije u medicinske svrhe gde se do sada nije pojavio ni jedan jedin slučaj negativnih efekata. Smatra se da je LDM-Sonoskin zračenje nije štetno i ne proizvodi nikakve nuspojave u organizmu čoveka, jer se u ovom aparatu frekvencija talasa menja veoma velikom brzinom pa se u telu ne pojavljuju i zadržavaju konstantni talasi.

Osobe koje ne smeju da se podvrgnu tretmanu ultrazvuka su osobe koje se leče od raka i osobe sa pejsmejkerom.aparat za ultrazvucni face lifting

Ocenite ovaj članak
(10 glasa/glasova)
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.