Antiaging SPA studio,

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Ultrazvučni piling lica

ULTRAZVUČNI PILING LICA - zamena za klasičan tretman čišćenja lica, naročito je pogodan za osobe sa osetljivom kožom. Tretman se izvodi ultrazvucnom špatulom frekvence 27Hz. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože.

Na pravilan način se omekšavaju kaverozna vlakna i tako se epiderm priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica koji se mogu uneti uz pomoć spatule. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporucuje kao uvodni tretman u tretmane podmladjivanja (anti-age tretmane).

Ova bezbolna procedura se sprovodi ultrazvučnom špatulom preko koje se ultrazvukom deluje na kožu lica. Na taj način, koža se oslobađa površinskih i dubokih nečistoća, izumrlih ćelija sa površine, pore se otvaraju, pa je koža posle toga potpuno očišćena, sveža i spremna da upije sastojke preparata za negu koji se na nju potom stavljaju.

Nakon ultrazvučnog pilinga lica znatno je lakše unošenje različitih aktivnih materija u duboke slojeve kože ultrazvučnom sondom (sonoforeza), gde je njihovo delovanje jače i izraženije. Zbog toga, ova procedura je efikasna za rešavanje mnogih estetskih nedostataka na koži, kao što su: opuštena koža na obrazima i na vratu, linije i bore, akne, crvenila na koži (rozacea i kuperoza) i fleke (hiperpigmentacije). Kombinacijom ultrazvučnog pilinga i sonoforeze postižu se brzo vidljivi i dugotrajni rezultati. Tretmani treba da se sprovode 2 – 3 puta mesečno.

Ovakav tretman čiscenja se preporucuje osobama svih uzrasta, namenjen je za oba pola, a posebno se preporučuje osobama sa osetljivom kožom. Savetuje se zensko lice sa ultrazvucnom spatulom prislonjenom uz deni obraz koja uklanja sloj kozeosobama sa masnom kožom, jer se delovanjem ultrazvuka čiste pore i koža se oslobadja viška masnoće sa površine i izgleda čistije. Preporučuje se i kao tretman za redovno održavanje kože lica, jer doprinosi boljoj hidrataciji i ishranjenosti kože lica.

Ultrazvučni piling je dobar jer i mehanički stimuliše kožu da stvara kolagen i elastin, tako da usprava proces starenja kože.

Rezultati su sledeci: momentalno vidljivo čistija koža lica, proširene pore se skupljaju, svežiji i ujednaceniji ten lica.

U Antiaging SPA studiju radimo ultrazvučni piling kao zasebnu proceduru i kombinaciju pilinga i sonoforeze, koji daju jak efekat i rešavaju mnoge probleme sa kožom.

Ocenite ovaj članak
(2 glasa/glasova)
Još članaka u ovoj kategoriji: « Hemijski piling
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.