Antiaging SPA studio,

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Jesenja nega kože

Uvek se nakon letovanja suočavamo sa istim problemom: koža lica i tela je zategnuta, naborana, sklona perutanju. Neophodna joj je bogata jesenja nega za regeneraciju koja sadrzi dosta vitamina i hidrirajucih elemenata. Jesenji problem suve kože koja se peruta tipičan je čak i za osobe sa masnom kožom.

Posle dužeg izlaganja suncu, ćelije kože gube tečnost i postaju dehidrirane, opada tonus kolagenih vlakana, a koža postaje vidno opuštena i bez sjaja.

U Antiaging SPA studiju imamo bogatu ponudu tretmana koji će Vam pomoći da i nakon leta održite kožu zdravom, vitalnom i sjajnom. Profesionalna nega u jesenjim i zimskim mesecima treba biti konstantna i pravilna jer su uticaji spoljasnje sredine veoma jaki.

Osnovna stvar koja nakon letovanja treba da se uradi je piling i čišćenje kože uz aplikaciju vitaminskih i hidrirajucih maski i seruma. Pilingom se otklanjaju mrtve ćelije površinskog sloja kože. Na ovaj način se sprečava perutanje kože i ujednačava se ten, a istovremeno se omogućava lakši prodor hidrirajucih agenasa u kožu.

Pored klasičnih tretmana, koji podrazumevaju mehanički piling, možemo Vam ponuditi i tretmane lica koji podrazumevaju upotrebu enzimskog, ultrazvučnog ili hemijskog pilinga, kao i dijamantsku mikrodermoabraziju, koji pored efekta čišćenja lica stimulišu regeneraciju kože, sitezu kolagena i elastina i pojačavju hidriranost kože.

U toplijem delu jeseni, preporučuju se blazi i površniji pilizi, dok se oni jači rade u periodu godine kada sunce nije jako.

Ishranu kože i hidriranost postižemo aplikacijom maski i seruma kojima se hranjivi sastojci ubacuju u kožu, ali se najbolji efekti postižu mezoterapijom. Izbor tretmana zavisi i od starosti klijenta, jer je dobru ishranu i hidriranost kod mlađih osoba moguće postići klasičnim tretmanom za hidrataciju, dok je kod starijih osoba potrebno i par mezoterapija da bi se postigao idealan balans kože.

Ukoliko je došlo do pada lica i produblavanja bora, predlažemo kombinaciju mezoniti, hijaluronskih filera , mezoterapije i tretmana lica.

Naša preporuka za oktobar:

  • Tretman lica koji uključuje hemijski piling ili mikrodermoabraziju
  • Tretman lica preparatima na bazi morskih algi i kolagena
  • Mezoterapija lica

Proverite naše jesenje akcije na sajtu ili nas pozovite za dodatne informacije.

Ocenite ovaj članak
(4 glasa/glasova)
Još članaka u ovoj kategoriji: Hemijski piling »
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.