Antiaging SPA studio,

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

LIPO DETOX tretman

LIPO DETOX TRETMAN
tretman celulita i masnih naslaga u četiri koraka 

Celulit nastaje usled nezdarvog načina života, stresa, nepravilne ishrane, nedostatka fizičke aktivnosti, a može biti i genetski predisponiran. Pored zdarvog načina života veoma je bitna i kozmetička nega koja može dosta da pomogne u sprečavanju ovog "problema".

Lipo- detox tretman se radi u četiri koraka, tri koraka u salonu i jedan kod kuće. Svaki korak podjednako je važan, a ovakav spoj je veoma delotvoran.

U koraku 1 delujemo na kožu aktivatorom. Ovaj aktivator pojačava cirkulaciju, izbacuje toksine koji su odgovorni za nastanak celulita i omogućava lakši prodor sastojaka iz preparata koji sledi u koraku 2. Nanošenjem ovog preparata stimuliše se cirkulacija, povećava oksigenacija i ubrzava metabolizam ćelija kože. Nakon nanošenja aktivatora oseća se toplota, peckanje i pojavljuje ce privremena hiperemija tkiva. 

Korakom 2 delujemo na celulit u vidu body pakovanja kojim izbacujemo štetne materije u vidu crvenila, vlažne kože i peckanja. Ovim takođe delujemo na limfni sistem koji je bitan u razgradnji materija. Slimming krema, koja je glavni "akter" drugog koraka, sprečava razgradnju kolagena i elastina, deluje protivupalno, aktivira protok limfe i stimuliše lipolizu. Ovim korakom se pojačava hiperemija, peckanje i termički efekat. Nakon ovoga koža je kompaktna, glatka i vidljivo podmlađena. Vezivno tkivo je ojačano i zaštićeno od degradacije.

U završnom delu tretmana delujemo na celulit drenažnom kremom u vidu anti-celulit masaže od pola sata koja u kombinaciji sa aktivatorom i body pakovanjem daje potpuni efekat lipo-detox tretmana. Ovim se rešava problem zadržavanja vode u hipodermalnom tkivu, postiže se obnavljanje mrtvih ćelija kože i podsticanje imunološkog sistema ćelija kože.

Pobrojani koraci su faze u jednom tretmanu. Tretman traje do 90 minuta. Nakon tretmana u salonu, sledi četvrta faza koja podrazumeva nanošenje specijalnog preparata jednom dnevno (kod kuće) u periodu od oko mesec dana. Za uplaćenih 6 lipo-detox tretmana u Antiaging SPA studiju ovaj preparat dobijate na poklon.

Preporučen broj tretmana, koje iz iskustva dovodi do značajnuh rezultata, je 10. Posle 10 tretmana koža je glatka, vidljivo podmlađena, bez izgleda "pomorandžine kore", a vezivno tkivo zaštićeno je od degeneracije.

U toku tretmana dobićete i savete kojih se treba pridržavati da bi uspeh bio maksimalan. 

Uz prethodno nabrojano, postoji i mogućnst kombinovanja različitih tipova anti-celulit terapija u vidu paketa ili zasebno, o čemu se dodatno možete informisati i posavetovati sa osobljem Antiaging SPA studija. 

Zajedno ćemo sigurno naći najbolji način da pobedimo celulit.

 

*Kontraindikacije za primenu ovog tretmana su proširene vene, osobe za bubrežnim oboljenjima i trudnice.

Ocenite ovaj članak
(3 glasa/glasova)
Još članaka u ovoj kategoriji: « Elektrostimulacija mišića
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.