Antiaging SPA studio,

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Tretman lica algama

Tretman lica algama pored osnovnog svojstva hidratacije ima ulogu dubinskog čišćenja kože, tako da je namenjen svim tipovima kože, a pospešuje mikrocirkulaciju i deluje anti-toksično. Pomoću alga-tretmana Vaša koža će povratiti izgubljenu vlažnost i vratiće joj se sjajan i zdrav izgled. Alge poseduju visok stepen biološki aktivnih materija i sadrže mnoštvo esencijalnih aminokiselina, belančevina, vitamina grupe b,a,c,e, minerala, i oligo elemenata.

Preparati koji se koriste za ovaj tretman sadrže ekstrakte algi koji duboko hidriraju kožu, poboljšavaju tonus i daju joj vitalnost. Prijanjaju na kožu, ne maste je i izazivaju prijatan osećaj hlađenja. Tretman je preporučljiv za sve tipove kože i sva starosno doba.

L“ENERGIE de la VIE/ENERGIJA ŽIVOTA/PROFESIONALNI TRETMAN je specijalno dizajniran tertman spoja visoke tehnologije gde biološki aktivne komponente svojim kože lica uz vidno poboljšanje tonusa, elastičnosti i smanjenja dubine bora. Sinergičkim dejstvom potpuno regenerišu i stimulišu ćelije kože lica,vraćajući im prirodni imunitet. “Koren Života“-GINSENG sa specijalno formulisanim koktelom algi reguliše vitalnost ćelija vraćajući im prvobitnu snagu i tonus. Vitamini,minerali i aminokiseline iz žen-šena u kombinaciji sa oligomineralima iz algi maximalno hrane ćelije utičujući na podmlađivanje

Rezultat: vraćanje tonusa i elastičnosti uz vidno smanjenje bora.

Egzotični i jedinstveni anti-age tretman sa „Rajskim plodom“ i koktelom morskih algi uspostaviće pravilan rad i vitalne funkcije ćelija kože lica. Otkrili smo da je ovaj tretman idealan za zaštitu kože od štetnih spoljašnjih uticaja, što će očigleno sačuvati kožu lica mladalačkom, zategnutom i jedrom dugi niz godina.

Ocenite ovaj članak
(2 glasa/glasova)
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.