Antiaging SPA studio,

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Regenerativni tretman

Regenerativni tretman lica, intezivne hidratacije namenjen je svim tipovima kože, a po najviše koži koja je izložena stresu, aerozagadjenju, klimi zatvorenih prostorija i UV zračenja. Ova vrsta tretmana neophodna je tokom svih godišnjih doba a najviše s kraja zime. Tada je koža izložena nepovoljnom uticaju vetra, kiše, hladnoće a pre svega česticama prljavštine.

Regenerativni tretman sprečava njeno starenje, gubitak svežine i elastičnosti, stvaranje sitnih bora i proširenih pora, vraća tonus. Zbog toga bi svaka žena kojoj je stalo do mladalačkog i lepšeg izgleda trebala da posveti malo vise pažnje nezi lica, posebno kada pređe tridesetu. Tretman se izvodi preparatima biljnog porekla koji hrane kožu dubinski, regenerišu ćelije, usporavaju pojavu bora, povećavaju moć upijanja seruma i krema za svakodnevnu negu. Njime se u kožu ubacuju preparati sa kolagenom i elastinom, hijaluronskom kiselinom, vitaminima, itd. Efekat koji se postiže ovim tretmanom je prolepšavanje, svežija koža, jedrija, žute pušačke kože dobijaju sjaj vraća joj se elastičnost i baršunast izgled, preventiva je za prve borice, regeneracija i revitalizacija, jačanje tonusa kože i detoksikacija. Krajnji ishod je podmlađena i blistava i zdrava koža. Tretman je individualan i prema tipu i stanju kože.

Ocenite ovaj članak
(8 glasa/glasova)
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.