Antiaging SPA studio,

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Anticelulit masaža

Celulit je jedini verni pratilac koga svaka devojka želi da se reši. Pored estetskog on predstavlja i zdravstveni problem naročito ako je prisutan duži vremenski period. Osim što otklanja slojeva celulita, anticelulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanu cirkulaciju, ishranjeniju i zategnutiju kožu i osećanje zadovoljstva što ste se rešili jednog problema.

slika koja ilustruje uklanjanje celulita kao skidanje unihopazena lezi na boku sa cvetom zadenutim u gacicama na kuku bez iole celulita

Protiv celulita uspešno se može boriti anticelulit masažom. Idealan trenutak je dan nakon završetka mesecnog ciklusa jer je tada pa u narednih 10 dana nivo estrogena u telu najniži pa su rezultati same masaže najbolji.

Anticelulit masažom se podstiče cirkulacija i protok limfe, pokreti prilikom masaže su energicni i snažni, ali nikako do te mere da se pojave modrice (krvni podlivi). Najbolji efekti se postižu kada se krene od stomaka, a u cilju širenje velikih limfnih kanala i krvnih sudova kako bi oni mogli da prihvate povecanu kolicinu krvi i limfe iz nogu kada se krene sa njihovom intenzivnom masažom. Minimalan broj tretmana za eliminaciju celulita je 10.

Tinejdžerke koje imaju celulit imaju ga više i teži je za obradu nego kod žena u zrelom dobu. Korišćenje i najkvalitetnijih krema samo po sebi nije dovoljno za eliminaciju celulita, a dijeta sama po sebi nije način za eliminaciju celulita. Bez masaže ovo će učiniti samo da se celulit još više veže za mišić.

Dobri rezultati postižu se samo onda kada uz dobrog terapeuta i kvalitetne kreme i Vi uložite dobru volju u eliminisanju loših navika. Zato je Anti-aging SPA centar Niš uvek sa Vama.

zana pokazuje celulit na zadnjici stipanjem debelog sloja koze

 

Ocenite ovaj članak
(8 glasa/glasova)
Još članaka u ovoj kategoriji: « Relax masaža Sportska masaža »
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.