Antiaging SPA studio, Bulevar Nikole Tesle 57, 18000 Niš
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Anticelulit mezoterapija


Celulit je pojava koja može prouzrokovati niz negativnih fizičkih i psihičkih reakcija. Zbog toga celulit je potrebno eliminisati na vreme. Anticelulit mezoterapija je jedina medicinska metoda koja može trajno eliminisati celulit. Celulit se javlja u pubertetu i progresivno se pogoršava sa godinama. Najčešće se javlja na bokovima, nogama i zadnjici i ne javlja se samo kod gojaznih. Verovali ili ne,

češći je kod mršavih žena. Veoma često se javlja posle porodjaja i kod žena koje uzimaju kontraceptive, jer metabolički sistem ne može da se otarasi velike koncentracije estrogena.

Uzroci nastanka su mnogobrojni:

  • - nasledje - celulit se ne nasledjuje ali se nasledjuje sklonost ka celulituzenska noga bez celulita sa prislonjenom pomorandzom pored
  • - dehidriranost
  • - neadekvatna ishrana
  • - pušenje
  • - stres
  • - lekovi i to kortikosteroidi, diuretici, antibiotici, tablete za mršavljenje...
  • - fizička neaktivnost

U Antiaging SPA centru koristimo mezoterapiju kao neprikosnovena metodu za lečenje celulita, čak i onog najtvrdokornijeg. Nakon prve ili druge mezoterapije celulit se usitnjava pa se dva dana nakon svake mezoterapije preporučuje dobra anticelulit masaža. Ne preporučuje se kombinovanje mezoterapije sa ultrazvukom ili nekom aparativnom masažom.

Tretman se sastoji od serije uboda malim iglicama na celulitom zahvaćenoj regiji i aplikovanja minijaturnih doza aktivne supstance pri svakom ubodu. Rezultati su vidljivi nakon 2 do 3 tretmana, a za celokupni tretman potrebno je do 10 tretmana. Tretmani se rade jednom u nedelju dana.

Lipoliza i mezoterapija pomažu u oblikovanju tela. Npr. jastučići na bokovima, sedalna regija, veliki stomak i slično. Ovim se dosta gubi u obimu u kilogramima manje jer je salo znatno lakše od mišićnog i koštanog tkiva.

Aplikovani rastvori ne sadrže nikakve hormonske komponente već se sastoje od prirodnih supstanci koje sadrže enzime (lipolitike i fibrinolitike), vitamine, minerale, oligoelemente, aminokiseline, ekstrakte biljnog i ćelijskog porekla jednostavno sve što je potrebno problematičnoj koži.

zena u kupacem kostimu u vodi na moru

Ocenite ovaj članak
(9 glasa/glasova)
Još članaka u ovoj kategoriji: « Podmlađivanje vrata Lipoliza »
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.

Gde smo

lokacija kozmetickog salona