Antiaging SPA studio, Bulevar Nikole Tesle 57, 18000 Niš
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Konture lica

Sve osobe koje smatraju da bi izraženije jagodice ili brada, ili drugačiji oblik nosa mogli doprineti promeni njihovog izgleda mogu rešiti svoje dileme upotrebom hijaluronskih filera. Fileri su posebna vrsta preparata koja se može koristi za menjanje kontura lica i u tu svrhu se koriste preparati veće gustine.

Hijaluronska kiselina je u poslednje vreme najtraženija vrsta filera zbog toga što je ona najprirodnija supstanca koja se može koristiti u ove svrhe.

Izabrani filer se putem igle i šprica (a u poslednje vreme i upotrebom tupe kanile) ubrizgava u željenu regiju. Nakon aplikovanja preparata vrši se masaža tretirane regije da bi se sprečilo

Zensko lice sa obelezenim konturama lica i regijama na licu.

nakupljanje preparata i stvaranje grudvica.


U cilju anesteziranja tretirane regije najčešće primenjujemo anestetsku kremu (Emla) za otklanjanje bola, a kod posebno osetljivih pacijenata koristimo klasičan lokani anestetik.

zensko lice sa markiranim tackama na licu na kojima je moguce delovati i vrsiti razlicite tretmane u antiaging spa studiju u nisuNakon ove intervencije može doći do formiranja otoka, a ponekad i blagih modrica. Oni brzo prolaze, u roku od 4-7 dana a već od 3. dana se mogu lako zamaskirati šminkom. Zbog ovoga je potrebno posle intrevencije držati hladne obloge. U cilju smanjenja postretmanskih simptoma u Antiaging SPA studiju praktikujemo saplikaciju Arnica kreme, koja doprinosi smanjenju bolne osetljivosti i obezbeđuje stvaranje manjeg otoka. Nakon ove intervencije nema posebnih zahteva za negu i tretman. Izrazito su retke manje komplikacije nakon intervencije.

Hijaluronska kiselina je privremeni filer, efekti tretmana traju oko 2 godine.

Hijaluronska kiselina (HA) je supstanca koja čini većinu privremenih filera. Njena pozitivna strana je ta što se ona i prirodno nalazi u koži i time ne predstavlja stranu supstancu. S obzirom na to da ona potiče iz kože naše telo je postepeno po ubrizgavanju razgrađuje putem prirodnog metabolizma , tako da je zato njeno trajanje po ubrizgavanju ograničeno na 18 do 24 meseci.

Kod nas možete naći veliki broj filera razlicitih proizvođača. Cena 1ml filera zavisi od vrste filera koja se koristi i u rasponu cena je od 150 do 250E. Tačne cene svih filera koji su u ponudi možete naći u cenovniku na ovom sajtu. U ponudi imamo sledeće brendove filera: Dermyal, Revanesse, Redexis, Restylane, Teosyal i Princess. Svaki od ovih brendova ima filere različite gustine, a od gustine zavisi i trajnost filera. Trajnost im je do godinu dana, dok se upotrebom Redexis filera za popunjavanje dubokih bora i oblikovanja kontura lica postiže trajnost i do dve godine.

Ocenite ovaj članak
(1 Vote)
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.

Gde smo

lokacija kozmetickog salona