Antiaging SPA studio, Bulevar Nikole Tesle 57, 18000 Niš
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

U Anti-aging SPA centru možete naći sve vrste najpoznatijih hijalurona, od Restilana, preko Teosyal, do Dermyal i Princess-a. Koristimo isključivo sertifikovane, odobrene preparate. Tip preparata i količinu birate prema mogućnostima i afinitetima, a na nama je da ostvarmo Vaše želje.

Kod nas možete naći veliki broj filera razlicitih proizvođača. Cena 1ml filera zavisi od vrste filera koja se koristi i u rasponu cena je od 150 do 250E. Tačne cene svih filera koji su u ponudi možete naći u cenovniku na ovom sajtu. U ponudi imamo sledeće brendove filera: Dermyal, Revanesse, Redexis, Restylane, Teosyal i Princess. Svaki od ovih brendova ima filere različite gustine, a od gustine zavisi i trajnost filera. Trajnost im je do godinu dana, dok se upotrebom Redexis filera za popunjavanje dubokih bora i oblikovanja kontura lica postiže trajnost i do dve godine.

Pogledajte snimak jednog tretmana urađenog kod nas, na početku se, naravno, daje anestezija:

Trendovi u medicini se menjaju, jer je za svakoga estetski momenat na prvom mestu. 

Reklama za restilan Restylane hijaluronski filerSPA centar Niš prati svetske trendove na polju estetske medicine. Pored stadardnih usluga, u SPA centru moguće je u potpunosti remodelirati crte lica najkvalitetnijim preparatima hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina, koju u ordinaciji koristimo, je potpuno prirodni preparat neživotinjskog porekla, proizvedena NASHA (Non Animal Stabilised Hyaluronic Acid) tehnologijom, a poznatija u svetu kao RESTYLANE.  hijaluronski filer: injekcija u usnu
Nacin delovanja hijaluronskog filera prilikom ubrizgavanja pod kozu i ispravljanje koze

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože, a cini kožu elasticnom i cvrstom. Ima slicne efekte kao kolagen, ali efekti ubacivanja hijaluronske kisleine traju znatno duže, a reakcije na supstanciju su retke. 

Kada se ubrizga u potkožno tkivo vezuje za sebe vodu, pa na taj nacin dovodi do povecanja volumena. 

Tretman hijaluronskom kiselinom je sigurna procedura, jer je ona i inače prirodan sastojak kože. Hijaluronska kiselina nije napravljena od životinjskog ili humanog materijala, pa nema rizika od infekcije, a rizik od prolazne alergijske reakcije je veoma nizak, tj. one se javljaju veoma retko.

U svrhu poboljšanja izgleda moguće je 

 • povećanje volumena usana,
 • popunjavanje bora lica,
 • popunjavnaje bora vrata,
 • popunjavanje bora ruku,
 • podizanje jagodica.
usne popunjene hijaluronom

Rezultati aplikacije Restilana su odmah vidljivi, i traju do godinu dana. On daje volumen i punocu koži, oblikuje bore i brazde, a usnama daje mek i prirodan izgled. 

histologija koze prilikom ubrizgavanja filera i apsorpcija vode u kozi od strane hijalurona

Tehnika aplikacije preparata je injekciona, a svi tretmani se rade u lokalnoj anesteziji. Uz pomoc male igle i injekcije, hijaluronska kiselina se ubacuje u kožu u cilju izravnjavanja bora lica, pre svega: 

 • bora oko usana,
 • opuštenih uglova usana,
 • za popunjavanje ožiljaka.

Sama procedura nije prijatna, zbog cega se primenjuje lokalna anestezija kojom se bol prilikom intervencije eliminiše, a procedura se lako podnosi. 

ubrizgavanje hijalurona injekcijom u celo pacijenta i peglanje bora na celu

davanje anesteyije pacijentu da bi se eliminisao bol prilikom ubrizgavanja hijalurona

Moguci neželjeni efekti pri upotrebi Restilana su da se u prva 24 casa na mestu injekcije pojavljuje se blagi otok. Kod nekih pacijenata može se javiti modrica koja posle nekoliko dana prolazi. Veoma retko, na mestu injekcije može se stvoriti otvrdnuce i crvenilo kao posledica alergijske reakcije na hijaluronsku kiselinu, ali se ova reakcija može tretirati i prolazne je prirode, tj. povlaci se u sledecih 6 meseci, a najcešce ne remeti izgled lica. 

SPA centar Niš je sertifikovan za primenu Restilana u estetskim tretmanima. Sertifikaciju za primenu restilana u ordinaciji SPA centar u Nišu izvršili su specijalisti iz oblasti ani-age medicine dr Jasmina Laloševic i dr Alicia Milotich:

restylanebox

Ocenite ovaj članak
(6 glasa/glasova)
Još članaka u ovoj kategoriji: Povećanje usana hijaluronom »
1 comment
 • https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-au-portugal/

  Just as you will need to scratch when someone
  feels itching; additionally it is important to have intercourse when one feels
  the impulse to perform it. Second, as soon as your child misbehaves even just in spite of there being
  clear consequences, how should a parent react. Its regular application and massaging on the male member helps
  to boost the the circulation of blood, and in addition improves the male member size.

  https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-au-portugal/ Thursday, 31 May 2018 18:11 Comment Link
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.

Gde smo

lokacija kozmetickog salona