Antiaging SPA studio, Bulevar Nikole Tesle 57, 18000 Niš
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Kozmeticki salon Antiaging SPA studio Nis

Poštovani,

Želela bih da vas pozdravim i poželim dobrodošlicu u kozmetički salon za negu lica i tela Antiaging SPA studio. Želja nam je da Vam pružimo pravi ugođaj istinske nege.

Antiaging SPA studio zadovoljava sve svetske standarde vezane za negu lica i tela. Koristimo preparate renomiranih svetskih proizvođača, a osoblje je stručan medicinski kadar. Pored standardnih kozmetičkih i relax usluga, pružamo i usluge iz oblasti estetske medicine, aplikaciju hijaluronskih filera, mezoterapiju i hemijske pilinge, koje radi sertifikovani lekar. Preparati koje koristimo za ove intervencije su registrovani u Zemlji i strogo kontrolisani.

Antiaging SPA studio je salon koji je nastao kao rezultat visegodišnjeg istraživanja potreba klijenata, kako u pogledu kvaliteta pruženih usluga tako i u pogledu celokupne atmosfere u salonu. Prostorije za tretmane su izolovane, klimatizovane i dizajnirane tako da udovolje i najzahtevnijim klijentima, a svakom klijentu se posvećuje maksimalno vreme i pažnja. Nas prioritet je vaša udobnost. Vase potrebe će uvek biti stavljene na prvo mesto, a vaš izbor će biti uvažen.

S poštovanjem,
Dr Milica Milutinović-Ćirić

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990
Email: [email protected]

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990, ili putem emaila [email protected]

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.

Gde smo

lokacija kozmetickog salona